چاپ روی تی شرت

چاپ روی تی شرت، خرید تی شرت طرح دار

۲ مطلب در فروردين ۱۳۹۴ ثبت شده است

۳۰
فروردين

دارای تنوع زیاد چاپ اجسام مختلف

به وسیله ی این نوع چاپ می‌ شود بر روی هر وسیله ی  صنعتی‌ و تزئینی مسطح و صاف مانند: پارچه، حوله،روسری، نایلکس، کیف دستی، شیشه (مانند شیشه جلو بخاری)، کارتن، و ... و هر وسیله ی گرد مانند مثل: انواع بطری‌های پلاستیکی و شیشه‌ای، ظروف یکبار مصرف،  فیلتر خودرو، ظرفهای بسته‌بندی صنعتی ماند ظرف گریس و ... تصویر خود را چاپ کرد. در هیچ نوع چاپی این تنوع دیده نمی شود. به وسیله ی  این روش می‌توان بر روی مواد مختلف چاپ‌های تک‌رنگ یا چندرنگ را انجام دهید. با سیلک‌اسکرین می‌توان روی انواع مواد مانند پارچه و چینی و سرامیک و فلز و غیره تصویر مورد نظر خود را چاپ کنید. با چاپ سیلک می‌توان روی اجسام با شکلهای مدور و غیر مسطح نیز عمل چاپ را انجام دهیدکه از این نظر در بین روشهای چاپی منحصربه‌فرد است. این نوع چاپ برای چاپ تبلیغی بر روی اشیای گوناگون مثل تقویم و سررسید و لیوان و کاغذ بکار می‌رود. این خود یکی از بهترین دلایل استفاده از این چاپ برای چاپ روی تی شرت است.

نیاز به فضای کم

چاپ سیلک را می توان در فضا های کوچک انجام داد.

نکته مهم دیگر چاپ سیلک هزینه پایین و یادگیری ساده است.

تنوع در رنگ ها

مواردی که در بالا ذکر شده است تنها بخشی از توانائی چاپ سیلک می توان نام برد. برای همه ی این ها لازم است که موقع چاپ کردن تصویر از رنگ های متنوع از قبیل (پی وی سی)، رنگ های (یو وی) و رنگ های روغنی و غیره استفاده شود. این تنوع رنگی را نمی توان در دیگر چاپ ها استفاده کرد

به صرفه بودن در تیراژهای پائین

برای چاپ محدود در تیراژ پایین چاپ سیلک بهترین گزینه است. به طور مثال کسی که می خواهد 2000 عدد کیف دستی را چاپ کند از چاپ سیلک استفاده می کند. همه ی این موارد کمک می کند که چاپ روی تی شرت را به بهترین شکل ممکن انجام دهیم.

شفافیت چاپ و زیبائی

قرار گرفتن مستقیم رنگ روی قطعه کار، باعث می‌شود که رنگ درخشنده و زنده ای  بر روی وسیله چاپی به وجود بیاید. در بقیه چاپها معمولا رنگ بعد از انتقال یافتن بر روی یک سری وسایل، بر روی وسیله کار می‌نشیند و این اتفاق از درخشندگی کار کم می کند.


  • سجاد رمضانی
۲۴
فروردين

در ادامه آموزش های چاپ روی تی شرت میهن چاپ قصد آموزش نحوه روش های چاپ روی پارچه را داریم.

روش های نوین چاپ بر روی اشیا و پارچه:

روش های بسیار زیادی وجود دارد که می توان چاپ روی پارچه و اشیا را انجام داد که هر یک از این روش ها مدت هاست که بصورت سنتی انجام می شود. بعد از پیشرفت تکنولوژی و با ارائه دادن روش های جدید چاپ که می توان از انها چاپ دیجیتال را نام برد، روش های جدیدی برای چاپ روی پارچه و اشیا شکل گرفت. این روش ها فایده هایی دارد که می توان به چاپ در تیراژ پایین و با قیمت ثابت اشاره کرد که این کار در چاپ های سنتی غیر قابل انجام بود.

دو روش اصلی چاپ روی پارچه و اشیا گوناگون:

1 – روش چاپ مستقیم:

در این روش ابتدا طرح مورد چاپ که به وسیله کاربر طراحی شده است به وسیله دستگاه چاپگر بر روی پارچه انتقال می دهیم. با وجود خاصیت های مختلف هر پارچه (شل بودن آن) برنامه مخصوصی جهت جمع کردن و بارگذاری پارچه به دستگاه چاپگر میدهیم.

دستگاه ها کاربرد های گوناگونی دارد و به وجود این کاربرد ها دستگاه های پلاتر را به پلاتر های تخت و پلاتر های رول تقسیم می کنند. هر یک از گروه های دستگاه های پلاتر نسبت به نوع دیگری دارای مزایا و معایبی است.

چاپ بر روی پارچه
چاپ بر روی پارچه

مزیت و کارایی دستگاه چاپ رول نسبت به دستگاه چاپ تخت در قیمت مناسب و فضای اشغال کردن است.

مهمترین مزیت دستگاه های چاپ تخت نسبت به دستگاه های چاپ رول قادر بودن به چاپ بر روی تمامی اجسام سخت مانند چوب، فلز و غیره و همچنین کاغذ و پارچه است.

2- روش چاپ غیر مستقیم:

این روش دارای دو بخش است.

الف: روش انتقال جوهر بر روی جسم:

برای چاپ به این روش اول طرح مورد نظر بر روی کاغذ مخصوص چاپ می شود و بعد به وسیله یک دستگاه پرس حرارتی جوهر به وسیله فشار و حرارت بر روی جنس مورد نظر چاپ می شود.

تنوع در موارد کاربرد از اصلی ترین مزایای این روش است. همچنین به توجه به هزینه کاربر و نظر او دستگاه های قابل استفاده دارای تنوع زیادی است. زیرا می شود با صرف هزینه پایین یک کارگاه کوچک راه اندازی کرد.

این روش دارای معایبی نیز است که می توان به عدم تولید در تعداد بالا  به دلیل صرف زمان زیاد و عدم چاپ در ابعاد بزرگ اشاره کرد.

ب: روش انتقال مدیا بر روی جنس:

کارکاه های تولید پوشاک ورزشی بیشتر از این روش استفاده می کنند. در این روش اول طرح توسط دستگاه بر روی جنس مخصوص چاپ می شود و دور تا دور طرح چاپ شده را به وسیله دستگاه برش می دهند. بعد از آن بخش چاپ شده و برش خورده را بر روی پارچه می گذارند و سپس زیر پرس حرارتی می گذارند و در نهایت جنس بوسیله فشار و حرارت بر روی پارچه ثابت می شود.

در این روش از دستگاه هایی دارای مارک های معتبر مانند شرکت رولند ژاپن استفاده می شود. این شرکت با وجود تنوع کاربرد این روش انواع مختلفی از دستگاه های چاپ و برش را معرفی کرده است.

در پایان به این نکته ضروری توجه کنید که برای هر یک از روش های چاپ نوع خاصی از جوهر که متناسب با جنس و روش چاپ است مورد استفاده قرار می گیرد.

به امید اینکه این آموزش و همچنین آموزش های دیگر وب سایت چاپ روی تی شرت میهن چاپ مفید واقع شود.

  • سجاد رمضانی